Naslovna Izdvajamo Evo ko su akterke makljaže u klubu u Budvi: Srpkinja se tukla...

Evo ko su akterke makljaže u klubu u Budvi: Srpkinja se tukla sa njih troje, polila bratanicu poznatog političara, ona uzvratila udarcem

0

Beograđanka Teodora Balović (22) i Budvanka Jovana Carević (22) potukle su se 28. jula oko dva sata u poznatoj budvanskoj diskoteci „Top Hil“ zbog prosutog pića.

Budvanska policija, prema pisanju crnogorskih medija, nakon telefonskog poziva u kojem je rečeno da je došlo do incidenta u diskoteci, privela je nekoliko osoba od kojih su uzete izjave. Osim Balovićke i Carevićke saslušani su i Igor Carević (34) i Zvicer Željko (49) iz Budve, koji su bili u pratnji Jovane Carević.

Kako navodi portal Standard, do sukoba dvije djevojke je došlo nakon što je Balović, navodno namjerno prosula piće na Jovanu Carević. Nakon toga je došlo do verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički tako da su morali da reaguju prijatelji Budvanke.

Carevićka nasrnula na Balovićku, a ona na Zvicera

Osnovno javno tužilaštvo u Kotoru je naložilo da se protiv Balovićke podnese krivična prijava zbog nanošenja lakih tjelesnih povreda Zviceru, dok je Carević osumnjičena za nanošenje lakih tjelesnih povreda Balovićki.

Ujedno je pokrenut i prekršajni postupak protiv Balovićke i Igora Carevića zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Potukle se na nastupu Saše Matića

Prema planu programa budvanske diskoteke “Top Hill”, u noći kada su se Beograđanka i Budvanka potukle nastupao je Saša Matić.

Prema pisanju portala Standard, Budvanka Jovana Carević bratanica je Marku Bati Careviću, poznatom političaru, ekonomisti, privredniku i nekadašnjem predsjedniku opštine Budva.

Marko Bato Carević je 2020. godine izabran za predsjednika opštine Budva za četvorogodišnji mandat, međutim, ostavku je podnio 8. avgusta 2022. godine. Carević je upravljao Budvom i od januara 2019. do juna 2020. godine kada je smijenjen odlukom nove odborničke većine okupljene oko DPS

Carević je član Glavnog odbora Nove srpske demokratije i jedan od najistaknutijih Srba u Crnoj Gori.

Carević osim svoje političke karijere ima karijeru i kao predsjednik Fudbalskog kluba Grbalj iz Radanovića od 2007. do 2018. godine, prenosi Blic.

Takođe, njegov sin Lazar je fudbalski golman koji trenutno brani za FK “Vojvodinu” i nacionalnu selekciju, a bio je i deo B tima “Barselone”.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube