24.7 C
Banja Luka

GLAVNA SJEDNICA PDP-a BEZ DRAŠKA: Gradonačelniku važnija trka sa preprekama! „Okačio“ slike iz BLATA

PDP je danas u Banjaluci održao sjednicu Glavnog odbora i potvrdio kandidaturu Jelene Trivić za predsjednika Republike Srpske, ali na njoj nije bilo Draška Stanivukovića.

Gradonačelnik Banjaluke je za to vrijeme boravio na Tari gdje je i ove godine uzeo učešće na Tribalionu, avanturističkoj trci sa preprekama. Sa njim je u društvu ponovo trčao Miloš Stanišić, predsjednik bijeljinskog DNS-a.

Takmičenje u sportsko- rekreativnom centru Drina-Tara koje osim trkačkih podrazumjeva i druge elemente testiranja sopstvene izdržljivosti, okupilo je rekordan broj učesnika. Od ukupno 1966 učesnika, najstariji je imao 63 godine. Zastupljene su bile različite starosne dobi, ali i skoro ravnopravan broj takmičara oba pola.

“Pomjeriti granice i pobijediti samog sebe ipak je najveći uspjeh koji čovjek može postizati svakog dana. Svakodnevno treba da radimo na ličnom planu, na izgrađivanju svog karaktera kroz testiranje svoje izdržljivosti i savladavanje prepreka joj su ispred nas, a to je put kojim idem svakoga dana. Uvijek je važno imati svoj svijet, vrednovati svoje ideale i ići tim putem čak i onda kada svi sumnjaju, a rezultati će pokazati ispravnost vaših odluka”, napisao je Stanivuković na društvenim mrežama nakon što je prešao 23 kilometra.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here