Naslovna Izdvajamo Glumac, folirant, manipulator, falsifikator… Ukratko Draško Stanivuković

Glumac, folirant, manipulator, falsifikator… Ukratko Draško Stanivuković

0

Glumac, folirant, manipulator, falsifikator… Nekada glavna nada PDP-a, a danas spletkaroš koji svojim spletkama urušava opoziciono djelovanje, iako za to optužuje druge. Ukratko Draško Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković umjesto da se bavi poslovima koji su od krucijalnog značaja za građane Banjaluke, on se bavi podvalama, falsifikatima i društvenim mrežama. Najlakše je staviti šljem na glavu, proparadirati kraj nekog zdanja u koje su uloženi milioni, angažovati fotografe, snimatelje, agencije.. i nabaciti kez. A građani neka čekaju.

Gradonačelniče najvećeg grada u Republici Srpskoj, uozbiljite se!

Uozbiljite se gradonačelniče dok Vam još nije kasno, prije svega završite taj fakultet koji studirate preko 10 godina, nemate niti malo dostojanstva da Vi nekome držite predavanja.
Vi niste izabrani da budete influenser, skupljate lajkove po drušvenim mrežama, pravite rijaliti, falsifikujete dokumenta, šetate po Jahorini, Kopaoniku i drugim destinacijama, a još manje da šurujete sa vlastima. Vi ste izabrani od strane građana Banjaluke da radite isključivo u njihovom interesu, držite se toga!

Da podsjetimo, dana 05.03.2023 godine, gospodin Stanivuković se „pohvalio“ na društvenim mrežama kako je napravio falsifikovanu fakturu i pustio u javnost, što je grubo kršenje zakona (Član 315 k.z. Republike Srpske).

Da li će Stanivuković odgovarati zbog falsifikovanja dokumenta i krađe tuđih obilježja?

Navikli smo da je kod Stanivukovića sve lažno i dobro je glumio (do sada), ali ovoga puta je prešao sve granice i mora biti kažnjen u skladu sa zakonom.

Naime, Stanivuković je falsifikovao fakturu MG MIND, sa pečatom i logom ove kompanije, zloupotrijebio je pečat Grada Banjaluka, što je krivično djelo.

Predviđena kazna za ovo krivično djelo se kreće od 1 godine do 5 godina zatvora.

Da li će Stanivuković odgovarati za ovo djelo ostaje da se vidi ili će ga pak novi „Saborci“, Dodik, Đajić, bato i seka, spasiti od problema?!

(Vijesti Srpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube