Naslovna Izdvajamo Gori internet! Narodna poslanica Nataša Radulović u liku TETA ĐANE iz filma...

Gori internet! Narodna poslanica Nataša Radulović u liku TETA ĐANE iz filma Lepa sela lepo gore

0

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je brzo postao viralan.

Na snimku je narodna poslanica iz snsd-a Nataša Radulović koja je parodično predstavljena u liku Teta Đane iz čuvenog domaćeg filma Lepa sela lepo gore.

Kao u filmu, teta Đana ili Nataša Radulović koja ima 71 godinu, pokušava da „poduči“ dva dječaka, ovaj put najmlađeg poslanika Đorđa Vučinića i Nebojšu Vukanovića.

Pogledajte urnebesan video:

Nataša Radulović u prethodnom mandatu nije često govorila, a kada je govorila davala je sporne izjave.

Jedna od njih je i kada je svojoj tadašnjoj koleginici iz parlamentarnih klupa Jeleni Trivić poručila da ako joj se ne sviđa napusti zemlju.

Kome se ne sviđa ova vlast, ima opciju da napusti ovu zemlju“, rekla je Radulovićka, nakon čega je Trivić poručila: “Nećete me iseliti”.

Sjednikaca NSRS od juče ostaće upamćena upravo po njenom rukovođenju, a manje o raspravi koja je pala u drugi plan. U prvi plan je došla, ne rasprava, nego svađa, privremeno predsjedavajuće Narodne skupštine Republike Srpske Nataše Radulović sa opozicionim poslanicima, posebno sa Nebojšom Vukanovićem i njegovim partijskim kolegom Đorđem Vučinićem.

Nije ih persirala, a obraćala im se sa “alo momak, prekini” i slično.

Kada bi neko pomenuo krađu glasova, prekidala je narodne poslanike.

Ljutili se koliko god hoćete prekinuću vas. Govorimo o kandidatu za predsjednika Skupštine. Mi ođe ne govorimo ni o krađi ni o izborima ni ostalom, a maloprije sam vas slušala tako ste lijepo govorili“, rekla je Igoru Crnadku na pomen krađe glasova.

Više puta je narodne poslanike, koje nije persirala, pozivala da budu dostojanstveni.

Danas budi dostojanstven, ovo je svečana sjednica, biće prilike da se bijemo“, rekla je nakon što su svi zajedno položili zakletvu.

Nakon što joj je Vukanović u jednoj od rasprava rekao da mu ne može oduzimati riječ Radulović ga je prekinula.

Dobro je razumjeli smo se, ne mogu, otišo si s lijeva na desno, moraš ići pravo, poslije ćemo“, rekla je.

Nakon što je Vučinić rekao da mu vrati vrijeme, odgovorila je:

Koliko ti treba? Pola sata? Novi si poslanik trebao si naučiti. Nemoj da duelišemo“, odgovorila je, a na kraju njegovog govora kazala: “Hajde, mlad si budi korektan, sve nam je jasno šta si htjeo reći. Kada izaberemo gospodina Stevandića, onda možeš da zboriš šta hoćeš. Komentarisaćeš kada bude izabran kako goj hoćeš.” A na pitanje “kako” kada ne dopušta, mahala je rukom i govorila “lako”.

Vučiniću se obraćala sa momak, a kada joj je rekao da ne zna kako da vodi sjednicu rekla mu je: “Takve kao ti sam dobro učila.

(vijesti srpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube