Naslovna Izdvajamo Govedarica: „Predstavljaju se lažnim patriotama a od svog naroda prave bijedu i...

Govedarica: „Predstavljaju se lažnim patriotama a od svog naroda prave bijedu i podanike“

„Predstavljaju se lažnim patriotama a od svog naroda prave bijedu i podanike“-istaka je Vukota Govedarica na protestu opozicije u Banjaluci.

„Na čelu okupatorske kamarile, sjedi vodja režima sa svojim režimlijama, sa svojom porodicom, u zarobljenim institucijama i sa sopstvenom slobodom koja se zove ariastokratija. Tu aristoktratiju treba da pobjedimo sledeće godine u oktobru“, dodao je Govedarica.

„Vodja režima nije ništa drugo nego jedna obična kukavica a naročito njegovi podrepaši. Vodja koji crpi svoju snagu iz malodušnosti jednog naroda i crpi svoju energiju iz straha. Koga večeras ovdje nema i koji je večeras ovdje pobjedjen i hvala vam na tome.

Zbog toga je krenuo je da uništi slobodu medija, one medije koji ne žele da budu poslušnici njegove politike, samo zato što su dosledni, dostojanstveni i hrabri“, rekao je Govedarica.

Sledeće godine moramo ih ispratiti u prošlost…kazao je Govedarica, dodajući da smo pobijedili 2018. 2020, pobijedićemo i 2022. godine. Veliki aplauz dobio je Govedarica koji je rekao da je došao kraj režimu.

(VIJESTI SRPSKE)