Naslovna Izdvajamo Građani Doboja da kazne one koji su ih prevarili

Građani Doboja da kazne one koji su ih prevarili

– Građani Doboja će na ponovljenim izborima u nedelju imati priliku da kazne one koji su ih prevarili i koji žele i dalje da kradu budućnost ovog grada i Republike Srpske, izjavio je Miladin Stanić, šef Кluba poslanika SDS u NSRS.

Uvjeren sam, poručio  je Stanić, da podmukle i prljave stvari kao što je izdaja moraju kad tad biti kažnjene.

„Pozivam građane Doboja da izlaskom na izbore pokažu Sanji  Vulić da Doboj  više nije njen grad  i da kazne i ostale koji su ih prevarili“, rekao je Stanić prisutnima na skupu u Kostajnici kod Doboja.

On kaže da se sa ljudima koji kradu i otimaju ni Doboj, ni Republika Srpska, ne mogu nadati svjetloj budućnosti.

„Doboj mora napredovati, a umjesto toga on je sada ekonomski mrtav grad. Protivnik sam da narod odlazi odavde i moramo poručiti ovima na vlasti da je srpski narod izdržao i pobijedio mnoge okupatore i da će tako i njih pobijediti“, istakao je Stanić.

Zoran Vidić, načelnik Broda, kaže da se na izborima 21. februara građani neće samo opredjeljivati  između stranka i njihovih kandidata, nego između onoga šta je moralno, a šta nemoralno.

„Ono što se desilo na izborima koji su poništeni nije samo krađa to je sramota za srpski narod i rod. Svi smo na testu, ne samo SDS, nego čitava Republika Srpska, jer su ponovljeni izbori u Doboju prerasli lokalni karakter“, poručio  je Vidić

On je izrazio  zadovoljstvo što sada ima jako puno ljudi koji neće dozvoliti da u Doboju neko ponovo ukrade izbornu volju naroda.

Vidić je pozvao građane da ne ustuknu pred ucjenama i pokušajima zastrašivanja kojima se služi aktuelna vlast.

„Strah se mora prevazići i kako bi svaki čovjek mogao slobodno i svojom voljom iskoristiti svoje biračko pravo“, kazao je Vidić.

(BN)