Naslovna Republika Srpska Banjaluka Građani najavljuju blokadu kružnog toka u BANJALUCI! Ovo je razlog

Građani najavljuju blokadu kružnog toka u BANJALUCI! Ovo je razlog

0

Mještani naselja Park, kod novih teniskih terena, muku muče zbog zatvorene ulice, prebacivanja odgovornosti i najavljuju blokadu kružnog toka.

Kako je za Srpskainfo pojasnio jedan od stanara, nije im dozvoljen prolazak ulicom iza teniskih terena, a dobijaju kontradiktorne odgovore iz Gradske uprave.

„Ulica je spremna za korišćenje, a mi slušamo različite priče. Kada sam prvi put pitao zašto nam je zabranjen prolazak ulicom jedan referent mi je rekao da ulica nema upotrebnu dozvolu. Rekao sam da je apsurd to što govore. Ulica i kružni tok su rađeni u isto vrijeme. Kružni tok nema upotrebnu dozvolu i pušten je u saobraćaj, a naša ulica nije dozvoljena da se koristi“, priča sagovornik.

Pozvao je Gradsku upravu i najavio da će mještani blokirati kružni tok. Tada je uslijedio poziv službenika iz Gradske uprave.

Taj službenik je rekao kako firma koja je zadužena za fugovanje nije isporučila materijale i da čekaju to. Nazvao sam tu firmu gdje su mi rekli da sa fugovanjem nemaju ništa i da su masu isporučili prije završetka dvorane – prepričava on i dodaje kako ta mala ulica i te kako rastereti saobraćaj u špicu.

Prema njegovim riječima, stanari su saglasni da u što skorije vrijeme blokiraju kružni tok na 5 minuta.

una.tv

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube