Naslovna Najnovije GSS POČEO POTRAGU ZA DJEČAKOM: U Nevesinje stiglo 110 pripadnika GSS-a iz...

GSS POČEO POTRAGU ZA DJEČAKOM: U Nevesinje stiglo 110 pripadnika GSS-a iz cijele BiH

0

U Nevesinje je stiglo 110 pripadnika Gorske službe spašavanja iz cijele Bosne i Hercegovine i pokrenuli su opsežnu potragu za desetogodišnjim dječakom koji je nestao juče poslijepodne oko 15.30 časova.

Potragom rukovodi Žarko Pehar, načelnik Stanice GSS-a Čitluk.

”Nismo davno došli, po trenutnim brojkama stiglo je oko 110 pripadnika GSS iz cijele Bosne i Hercegovine,  ima policije i mještana”, kazao je Pehar.

GSS u potragu će krenuti sa opremom, psima i dronovima.

Teren koji se pretražuje je jako nepristupačan.

Policijska stanica Nevesinje jutros je zaprimila prijavu da je juče oko 15,30 časova, nestalo desetogodišnje dijete Vukašin Samardžija,  nastanjen u mjestu Bojišta bb, opština Nevesinje.

Dječak je visok oko 130 cm, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Posljednji put je viđen u jakni plave boje sa bijelim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama. Smatra se da se dječak od kuće udaljio biciklom sa psom, rase Šarplaninac.

Na terenu je veliki broj rodbine, komšija, pripadnika Vatrogasne jedinice, Policijske stanice Nevesinje, Civilne zaštite, lovačkih udruženja koji pretražuju nepristupačni teren u pravcu gdje se sumnja da se dječak udaljio.

 

Top Portal

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: