Naslovna Najnovije Gumicom se ne brišu godine DNS-a na vlasti sa SNSD-om

Gumicom se ne brišu godine DNS-a na vlasti sa SNSD-om

0

Ovo je godina i kucnuo je čas kada se, kao naši borci, moramo ogrnuti srpskom trobojkom, a odbaciti crno bijelu zastavu koju već 16 godina nad nama drže SNSD, SDS i PDP. 16 godina je prošlo u njihovim optužbama i svađama a da Republika Srpska od toga nema nikakav ili mali napredak – kaže Nešić.

„Ove godine obilježavamo 30 godina postojanja Republike Srpske. Ovo je godina i kucnuo je čas kada se, kao naši borci, moramo ogrnuti srpskom trobojkom, a odbaciti crno bijelu zastavu koju već 16 godina nad nama drže SNSD, SDS i PDP. 16 godina je prošlo u njihovim optužbama i svađama a da Republika Srpska od toga nema nikakav ili mali napredak“ rekao je Nenad Nešić, predsjednik DNS i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Treba podsjetiti da je DNS sve do lokalnih izbora, održanih 2020.g.) bio vjerni pratilac politike SNSD-a zajedno sa Socijalističkom partijom Petra Đokića i da su se lideri te tri stranke u javnosti hvalili kako je to najduža koalicija na Balkanu.

Nešić je dodao da je vrijeme za treći put DNS-a, odbrane nacionalnog interesa Srba i obezbjeđivanje nacionalnog jedinstva.

„Кada pobjedim to ću uraditi. U Sarajevu neću predstavljati samo sebe nego svakog Srbina i zato ću prema svima postupati odgovorno i tražiti da budu odgovorni. Neće biti posebnih sjednica da bih pobjedio bilo kog Srbina nego će ih biti samo ako postoji potreba da pokažemo jedinstvo, snagu i neuništivost Republike Srpske. Bošnjačkoj političkoj eliti poručujem – BiH može opstati samo ako jača naša kuća Republika Srpska. Ako mi razvijemo Srpsku a vi Federaciju BiH može biti jedna lijepa ulica u kojoj smo dobre komšije. Vrijeme je da izađemo iz 1992“ istakao je Nešić.

Njegov stranački kolega koji je kandidat za predsjendika Republike Srpske Radislav Jovičić je rekao:

„Republika Srpska je najljepša zemlja zapadno od Drine i neizmjerna mi je čast što sam kandidat za predsjednika jedne takve zemlje. Želim da vratimo dostojanstvo instituciji predsjednika Republike Srpkse koje je ozbiljno narušeno zadnjih godina. Zbog toga sam spreman da svo svoje znanje, sav svoj trud rad i svoj život  podredim svim našim građanima“ rekao je Jovičić.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: