Naslovna Najnovije Pokret za pravdu i red krenuo iz Trebinja u promjene

Pokret za pravdu i red krenuo iz Trebinja u promjene

0

– Sve glasače koji budu glasali za Listu pozivam da glasaju i za kandidate opozcije Jelenu Trivić i Mirka Šarovića jer ako budemo imali klub od dest poslanika biće sve uzaludno ukoliko Jelena Trivić ne bude predsjednik i ako ne bude dala mandatara – naglasio je Nebojša Vukanović.

„Pokret za pravdu i red – Lista Nebojše Vukanovića“ u izbornu kampanju krenuo je iz Trebinja, a kako kaže nosilac liste iz izborne jedinice 9 Nebojša Vukanović, cilj ovog pokreta je klub poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

-U izbore ulazimo sa osnvnim ciljevima. Prvo i osnovno je lustracija jer moramo da ovo društvo oslobodimo od okova stare službe državne bezbjednosti koja i danas dobrim dijelom kontroliše politički sistem. Drugo je da se primjenjuje zakon o porijeklu imovine, da svako mora dokazati svoju imovine, a treće je zakon o sukubu interesa. Mi smo jedini Pokret koji ima sjedište u Hercegovini i svi smo patrioti, a oni koji su podanci oni su otputovali u Laktaše da kliču lažnom vođi. Ja sam ubjeđen, a naš cilj je da u Hercegovini osvojima dva manadata, a da u
Narodnoj skupštini imamo klub poslanika – istakao je Vukanović.

Kandidati ovog pokreta ističu da su okupljeni oko jednog cilja a to su promjene u Republici Srpskoj.

„Pokret za pravdu i red“ pozvao je i građane Republike Srpske da podršku daju kandidatima SDS-a Mirku Šaroviću i PDP-a Jeleni Trivić za srpskog člana Predsjedništva BiH, odnosno predsjednika Republike Srpske.

-Sve glasače koji budu glasali za Listu pozivam da glasaju i za kandidate opozcije Jelenu Trivić i Mirka Šarovića jer ako budemo imali klub od dest poslanika biće sve uzaludno ukoliko Jelena Trivić ne bude predsjednik i ako ne bude dala mandatara – naglasio je Nebojša Vukanović.

U ovom pokretu ističu da će skromnom kampanajom pokušati doći do svih onih koji žele promjene u Republici Srpskoj.

Vukanović i kandidati za poslanike bili su obučeni u bijelim majicama na kojima je pisalo „Na posao“.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: