Naslovna Izdvajamo Šarović: Republika Srpska će biti bolje mjesto za život

Šarović: Republika Srpska će biti bolje mjesto za život

0

Pred nama je važan trenutak u kome točak istorije treba da krene drugim putem, u kome se nećemo kretati unazad, nego naprijed, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

On je na velikoj konvenciji SDS u Bijeljini, kojom je stranka danas započela izbornu kampanju, poručio da Republika Srpska mora biti bolje mjesto za život njenog naroda.

„Za SDS je Republika Srpska iznad svega, ali mi isto tako smatramo su ekonomija i razvoj jedina šansa i najbolja prilika da se u ovoj zemlji živi bolje. Uvjeren sam da ćemo uvjeriti građane, javnost i naše birače  da je ono što nudi SDS i opozicija mnogo bolje od ovog što sada imamo u ovoj zemlji i da je SDS ono najbolje što mogu da izaberu“, istakao je Šarović.  On je poručio da je došlo vrijeme da se Republika Srpska oslobodi nenarodne vlasti.

„Ulazimo u ove izbore sa velikim optimizmom. Vjerujem da ćemo iskoristiti ovaj mjeseca dana da predstavimo svoj program, da odnesemo istorijsku pobjedu i okončamo 16 godišnju vladavinu SNSD-a i njegovih satelita“, kazao je Šarović.  „U ovu izbornu kampanju i u narodnu pobjedu krećemo iz bastiona SDS Bijeljine čiji su stanovnici 2020. godine pokazali šta je odlučnost i karakter“, poručio je  Ljubiša Petrović, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu iz IJ6. „Zajedno sa narodom koji je stvorio Republiku Srpsku pod okriljem SDS i njegovom  državotvornom politikom i sa brigom o svakom čovjeku koji živi unutar Srpske SDS i dalje služi našoj Republici Srpskoj i njenom narodu“, kazao je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: