Naslovna Izdvajamo I ON JE SVE IZNENADIO! Dražen Vrhovac vraća mandat

I ON JE SVE IZNENADIO! Dražen Vrhovac vraća mandat

0

Dražen Vrhovac, vršilac dužnosti direktora Investiciono-razvojne banke (IRB) RS i novoizabrani poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske izjavio je da vraća mandat poslanika i u potpunosti podržava stav predsjednika SNSD-a Milorada Dodika da izabrani i imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju.

„Poštovani Predsjedniče, u prethodnom periodu i javno sam se izjasnio o svom ličnom stavu a u vezi da izabrani i imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju. U potpunosti Vas podržavam i shodno tome pokrenuću proceduru vraćanja mandata narodnog poslanika u NS RS“, napisao je Vrhovac na Twitteru.

 

 

Podsjetimo, Dodik je danas na Twitteru napisao da će SNSD operacionalizovati stav da izabrani ili imenovani funkcioneri mogu obavljati samo jednu funkciju.

Pored Vrhovca, danas je prvi vraćanje mandata najvio Miroslav Milovanović, odbornik SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina i direktor Javne ustanove „Vode Srpske“, dok je Vojin Mitrović podnio ostavku na funkciju ministra komunikacija i transporta BiH.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube