28.7 C
Banja Luka

Igor Radojičić napustio SNSD?! Da li će osnovati novu strnku sa Lukačem i Kalabićem?

Igor Radojičić, bivši gradonačelnik Banjaluke i potpredsjednik SNSD-a po svemu sudeći više nije član ove stranke.

Dalje od očiju javnosti, u SNSD se već duže vrijeme dešavaju potresi, a naš izvor iz te stranke kaže da veliki broj važnih ljudi koji su stvarali SNSD i Milorada Dodika više ne učestvuju u radu organa stranke i „ne žele da budu dio politika koje sprovodi Dodik, njegova porodica i grupa nesposobnjakovića oko njih“.

Radojičić tako nije bio na sjednici glavnog odbora SNSD na Palama, nije bio ni na sjednici Predsjedništva, a ne dolazi ni na sastanke Izvršnog komiteta, što potvrđuje glasine da Radojičić već odavno nije dio SNSD-a.

Bivši gradonačelnik Banjaluke nije jedini koji je napravio otklon od SNSD i Dodika. U stranačkom radu ne učestvuju ni Mladen Krekić, bivši načelnik Modriče, kao ni Milovan Topolović, Radenko Reljić i mnogi drugi funkcioneri i dugogodišnji članovi SNSD širom Republike Srpske.

Dio funkcionera i kadrova koji su u SNSD od osnivanja otvoreno poručuju da neće da budu dio stranke kojom upravljaju porodica i kumovi, a dio članstva Dodika optužuje da je kukavica i prevarant, zbog brojnih neispunjenih obećanja i velikih riječi u koje su mnogi od njih povjerovali.

(BN)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here