Naslovna Najnovije Ima se, može se: Dok narod jedva spaja kraj s krajem, Lidija...

Ima se, može se: Dok narod jedva spaja kraj s krajem, Lidija Đukanović u “Valentino” haljini od preko 5.000 evra!

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović tokom video obraćanja pozvala je danas Indijce da posjete Crnu Goru. Ponovo je po ko zna koji put obučena po poslednjoj modi, pa je na sebi imala “Valentino” haljinu koja košta preko 5.000 evra, i kaiš  istog brenda čija cijena je preko 820 evra.

Kad nemaš stila, kupi ga, i to u zemlji u kojoj je prosječna plata oko 500 evra, u kojoj većina građana jedva sklapa kraj sa krajem.

Supruga jednog od najbogatijih državnika po Forbsu izgleda mora da održi “nivo”, pa se ponovo pojavljuje obučena u “krpice” o kojima mogu mnogi da sanjaju.

Dok javnost priča o kineskom dugu za auto-put i prijetnji da će Kina uzeti dio obale, Lidija ne mora da brine. Ona uvijek ima za Valentino, Dior, Versace…

Ovo nije prvi put da se gospođa Đukanović hvali u javnosti svojim stilom.

Prva dama Crne Gore na ručku u Njujorku prije dvije godine je nosila torbu iz nove kolekcije torbi brenda “Dior” koja, prema internet stranici te kuće, košta 4.100 evra. To je nešto više od osam prosječnih plata u Crnoj Gori.

Pojavila se i na humanitarnom bazaru 2019. godine, kada je na mjestu gdje se skuplja pomoć za ugrožene stigla u “Dioru”. Tada je na sebi imala bluzu, iz najnovije kolekcije, vrijednu 2.600 evra. Torba, koju je nosila supruga Mila Đukanovića, košta 2.900 evra, dok su se njene “Dior” cipele mogle kupiti za 770 evra.

Godine prolaze, 30 ih je prošlo od kad je Đukanović na vlasti, u stečaj su pošle mnoge firme, mnogi su ostali bez posla, a Lidija i dalje drži do sebe, ne mareći za druge.

 

(Borba.me)