Naslovna Republika Srpska Istočna Ilidža: Ćosović opet predsjednik

Istočna Ilidža: Ćosović opet predsjednik

0

U prisustvu predsjednika PDP, Branislava Borenovića, potpredsjednice Jelene Trivić i generalnog sekretara Mire Pekić, održan je Sabor Opštinskog odbora PDP Istočna Ilidža.

 

Za novog predsjednika Opštinskog odbora izabran je Rade Ćosović koji je poručio da će Istočna Ilidža biti jedan od nosilaca promjena u Republici Srpskoj 2022. godine.

Dok neke druge stranke najavljuju bojkot izbora, mi iz dana u dan idemo širom Republike Srpske, razgovaramo sa našim sugrađanima i jačamo odbore PDP. Istična Ilidža i ovaj kraj, koji su srce Republike Srpske, imaju ljude koji će nakon izbora i pobjede 2022. godine dati veliki doprinos obnovi naše Republike – poručio je Borenović.

 

Za razliku od naših političkih protivnika, vodimo jasnu i racionalnu nacionalnu politiku za koju podršku imamo i ovdje, u Istočnoj Ilidži, jednoj od najznačajnijih sredina u stvaranju Republike Srpske. Čestitam rukovodstvu i članovima odbora na efikasnom radu i vođenju odgovorne politike u ovoj opštini – poručila je Jelena Trivić.

Sama činjenica da su i Opštinski odbor i Predsjedništvo odbora odlukom o unutrašnjoj organizaciji prošireni, govori o činjenici da PDP Istočna Ilidža raste i nastavlja sa vrlo ozbiljnim radom – rekla je generalni sekretar PDP, Mira Pekić.

(VIJESTI SRPSKE)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: