Naslovna Izdvajamo JAŠAREVIĆ ponizila DANIJELU ĐUKIN I VLADA ĐAJIĆA: „Utrkuju se ko će izreći...

JAŠAREVIĆ ponizila DANIJELU ĐUKIN I VLADA ĐAJIĆA: „Utrkuju se ko će izreći najgluplju prijetnju“

0

Ona kaže da se kandidati SNSD-a prosto utrkuju ko će izreći najgluplju prijetnju u pokušaju da natjeraju birače da im daju glas, i navodi:

„Srđan Milović, koji bi da predstavlja Hercegovce u Parlamentarnoj skupštini BiH, tvrdi da je Dodik zaslužan što Termoelektrana Gacko još uvijek radi, a Gačanima poručuje da im neće biti oprošteno ako na izborima ne podrže Dodika i Cvijanovićku“.

Miloviću, poručuje da mu nije pametno da prijeti Gačanima, i da je Termoelektrana radila je prije Dodika, i da će raditi i posije, osim ako je ne prodaju njegovi stranački šefovi.

Svjedoci smo, dodaje Jašarević i kako Vlado Đajić direktor Кliničkog centra Banjaluka prijeti da ćemo se, ako Dodik izgubi, liječiti u Sarajevu.

„Pa doktore mi iz Istočnog Sarajeva smo već odavno prisiljeni da se tamo liječimo jer ste nam otjerali ljekare, neke van BiH, a neke baš u to Sarajevo. Ako ostanete na vlasti sve će te nas protjerati“, kaže Jašarevićeva.

Prema njenim riječima za najgluplju izbornu izjavu konkuriše Danijela Đukin iz Bijeljine koja je biračima poručila da, ako hoće da jedu sledeće godine, glasaju za Dodika.

„To što je za vrijeme vladavine režima broj semberskih poljoprivrednika koji hrane Republiku Srpsku prepolovljen Đukin ne pominje“, navodi Jašarevićeva.

Dodaje da je i Valerija Lakić pokazala je sav bezobrazluk i bahatost režima izjavom da stanovnicima Berkovića nakon zemljotresa kuće nisu obnovljene jer nisu glasali za SNSD.

„Šta reći osim da je upravo SNSD najveća katastrofa i nesreća koja je pogodila ovu zemlju. Za kraj izjava Nedeljka Ćorića, Rogatičanina na privremenom radu u Bijeljini. On je poručio da će ako izgube na izborima morati bježati iz države. E sa ovom izjavom se slažem ali bježite odmah jer će vam za koji dan biti kasno“, poručila je Jašarević.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube