Naslovna Izdvajamo Javni servis Srpske obrisao vijest o napadu na Vučića

Javni servis Srpske obrisao vijest o napadu na Vučića

0

Vijest koja je juče bila među glavnim vijestima portala Javnog Servisa  RTRS – Galijašević: Dodik prijateljstvom sa Rusijom spasava srpski obraz i jača  Srpsku – danas je uklonjena.

Treba podsjetiti da je u pitanju tekst iz emisije Srpskog radija Čikago u kojoj je prošle sedmice gostovao Dževad Galijašević, a u kojoj je poseban akcenat stavljen na politiku Aleksandra Vučića u Srbiji, koju Dževad naziva izdajničkom u odnosu na ostale Srbe koji žive izvan matice.

Ovo je druga emisija u posljednje vrijeme u kojoj je na talasima pomenutog radija iz Čikaga gostovao Galijašević i koji se posebno okomio na Vučića.

Dobri poznavaoci ovdašnjih prilika tvrde da je to dio scenarija napada na Vučića, režiran kod Milorada Dodika…

Inače, Galijašević je blizak čovjek Milorada Dodika, koji njegovu politiku opravdava po svaku cijenu, a sve druge koji drugačije misle u Srpskoj godinama je proglašavao izdajnicima i stranim plaćenicima. To je često radio i u beogradskim medijima, čiji je bio redovan gost.

Tako je bilo i u ovom slučaju, samo što je ovaj put za neprijatelja Republike Srpske proglasio Aleksandra Vučića, a Milorada Dodika okvalifikovao da spasava srpski obraz i jača Republiku Srpsku.

Tu vijest je Javni Servis Republike Srpske, koji je pod Dodikovom kontrolom, juče emitovao na Vidovdan i to među glavnim vijestima, da bi je danas, iz njima poznatih razloga, obrisao.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: