Naslovna Crna Hronika „Je l’ ovo grupni kasting za film Južni Vetar“: Dolazak žestokih momaka...

„Je l’ ovo grupni kasting za film Južni Vetar“: Dolazak žestokih momaka iz Srbije zapalio društvene mreže sa obje strane Drine

0

Dolazak žestokih momaka u Modriču zapalio je društvene mreže na kojima se i dalje vodi polemika koji je bio stvarni cilj njihovog dolaska u Republiku Srpsku.

Nasilni upad u lokal u Modriči bio je ipak sa određenom porukom ili je sve ustvari fora ili je grupni kasting za akcioni film, naravno domaće proizvodnje iz 90-ih godina.

 

Dok jedni smatraju da su momci sa podebljim policijskim dosijeima imali jasan cilj, odnosno da utjeraju strah u kosti određenim osobama, drugi su sve vidjeli kao foru koja je na kraju završena podjelom poklona djeci čiji se otac nalazi u bjekstvu u Srbiji.

 

Za jedne je dolazak vrlo jasan i podsjeća ih na nemile scene iz 90-ih godina prošlog vijeka, kada su reketaši harali gradovima.

Dio onih koji su cijeli slučaj komentarisali na mreži X imao je i problem sa geografijom, pa nisu znali da se Modriča ipak, ne nalazi u Srbiji, ali zato su tu bili drugi korisnici ove društvene mreže bili da ih upute.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: