Naslovna Svijet JEFTINIJE NEGO U BANJALUCI Cijene nekretnina na grčkoj obali izazvale nevjericu

JEFTINIJE NEGO U BANJALUCI Cijene nekretnina na grčkoj obali izazvale nevjericu

0

Grčka ljetovališta godinama unazad su najpopularnija destinacija među turistima iz Srbije, a interesovanje za kupovinom nekretnina pored mora u ovoj zemlji raste iz godine u godinu.

Mnogo Srba se odlučilo da pazari stan u Grčkoj, a glavni razlog je što su cijene pristupčne.

Cijene kvadrata u Grčkoj u prosjeku niže od većine zemalja u Evropi. Kvadrat se kreće od 1.000 evra, pa tako odličnu nekretninu možete da nađete do 50.000 evra, a garsonjeru i do 30.000 evra, prenosi Srpskainfo.

Oglasi su puni jeftinih nekretninina uz obalu u ovoj zemlji, pa je tako i nekoliko oglasa na TikToku izazvalo veliko interesovanje. Riječ je o nekretninama na Halkidikiju, a cijene će vas iznenaditi.

Riječ je o apartmanima sa pogledom na more. Na video snimku koji je objavljen vidi se opremljena kuhinja, dnevna soba i trpezarija, kao i terasa sa koje se pruža prelijep pogled ka moru. U ovoj objavi nije precizirano koliko stan ima kvadrata, a cijena ovog apartmana iznosi samo 35.000 evra.

 

Ovakvih i sličnih ponuda u Grčkoj ne manjka. Objavljen je još jedan oglas apartmana, u kom je navedeno da se stan od 28 kvadrata podaje za samo 35.000 evra, a na video snimku se vidi samo jedna soba koja je opremljena.

Sudeći po komentarima, mnogi su skeptični. Tvrde da su ponude previše dobre da bi bile istinite. Neki sumnjaju i da je riječ o zakupu na godinu dana, jer im je teško da povjeruju u ovako niske cijene kvadrata.

Agencija je u objavama navela da je za detaljnije informacije potrebno njih kontaktirati putem poruke – piše Kurir.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube