24.7 C
Banja Luka

Jelena Trivić brutalno isprozivala Dodika: „Milorad u stanju očaja spominje špijune!“ (VIDEO)

KAD UZ POMOĆ STRANIH TENKOVA, AMBASADA I ŠPIJUNA DOĐEŠ NA VLAST, ONDA SI OSUĐEN NA TO DA TI SE OSTATAK POLITIČKE KARIJERE PRIVIĐAJU AMBASADE I ŠPIJUNI

https://www.youtube.com/watch?v=eCH-CY1OLaY

Jučerašnja Dodikova izjava o 40 britanskih špijuna koji „odaju po terenu i vrše pritisak na narod“ najbolje govori o stanju očaja u kojem se on trenutno nalazi zbog gubitka vlasti, navela je Jelena Trivić na svome facebook profilu.

Inače, unutar mog izbornog štaba smo prije početka kampanje raspravljali o tome koliko će dugo Dodik moći biti ozbiljna konkurencija meni u kampanji.

Na kraju smo procijenili da će se on dobro držati do polovine kampanje. Sada vidim da je ta procjena bila pogrešna, jer je nakon samo sedam dana kampanje evidentno da se Dodik potpuno pogubio i da ne zna šta govori.

I prije nego što je SNSD zvanično donio odluku da Dodik bude kandidat za predsjednika Republike Srpske, govorila sam da upravo njega priželjkujem za protivkandidata.

Sada je jasno i zašto. U SNSD-u postoji nekoliko ozbiljnih potencijalnih kandidata, koje bi bilo znatno teže pobijediti na izborima.

Na sreću, ta stranka je odlučila da njen kandidat bude Dodik.
Za razliku od Dodika, koji poslije svake posjete nekoj od stranih ambasada pokloni sumnjivim stranim investitorima po jedno strateško preduzeće Republike Srpske, ja imam namjeru svoju kancelariju ostaviti otvorenom isključivo za ambasadu Republike Srbije, i to 24 časa. Uostalom, to i nije strana ambasada nego naša ambasada.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here