Naslovna Izdvajamo JELENA TRIVIĆ emotivnom porukom građanima poželjela porodičnu sreću u 2022. (VIDEO)

JELENA TRIVIĆ emotivnom porukom građanima poželjela porodičnu sreću u 2022. (VIDEO)

0

Kao narodni poslanik, trudila sam se da budem istinski glas naroda. Kao čovjek i kao političar osjećam ogromnu obavezu da cijelo svoje biće posvetim ljepšoj i vedrijoj budućnosti. Znam da ću zajedno sa vama u tome uspjeti.

Poručila je potpredsjednica PDP, Jelena Trivić u čestitki upućenoj građanima Republike Srpske povodom pravoslavne Nove godine i dodala:

 

– Dođu momenti kada čovjek pada, ljudski je to. U tim momentima, moja tri momka su uz mene. I kad je u mom oku sjena, u njihovim je radost – istakla je Trivićeva u videu, a zatim svim građanima uputila iskrene želje za porodičnom srećom i blagostanjem.

– Želim i vama, dragi prijatelji, da sljedeća godina bude svima zdravija i veselija, da za svoje najmilije nađemo vremena i kada je to nemoguće, da obradujemo prijatelje koje mislimo da smo izgubili, da ne odustajemo od naše Republike Srpske – naše otadžbine koja će, znam to, biti dostojanstvena i srećna zemlja zadovoljnih ljudi. To je obaveza svih nas zbog onih koji nas gledaju s neba i zbog budućih pokoljenja. Za poštenu, prosperitetnu, pravednu i bogatu Republiku Srpsku vrijedi dati cijelog sebe i ništa manje od toga. Srećno vam novo 2022. ljeto Gospodnje – poručila je Trivićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: