Naslovna Crna Hronika Jezivo: Svjedok do detalja opisao kako su ljude pretvarali u mljeveno meso!

Jezivo: Svjedok do detalja opisao kako su ljude pretvarali u mljeveno meso!

0

Mnogima koji su čuli njegovo svjedočenje od muke se prevrtala utroba! Detalji ubistava koje je on opisao šokirali su i zgrozili čitavu javnost.

Bojan Hrvatin (38), pripadnik klana Belivuk‒Miljković, status svjedoka-saradnika dobio je nakon što je Tužilaštvu za organizovani kriminal do detalja ispričao kako su se rješavali tijela ubijanih u kući strave u Ritopeku.

Mnogima koji su čuli njegovo svjedočenje od muke se prevrtala utroba! Detalji ubistava koje je on opisao šokirali su i zgrozili čitavu javnost.

Rukama su skupljali ostatke mesa, kosti, sukrvicu, ostatke, mokraću.

“Odvojeno su pakovani u kese i išli na paljenje, koje je trajalo po dva sata jer je bilo mokro. Uglavnom se izbjegavalo da se pali u kući zato što je mrak i vidi se vatra, a i postojalo je bolje mesto”, rekao je Hrvatin, navodeći još i da je lično palio Velja, a da je palio i Draganić. Džakove sa samljevenim ostacima automobilom su odvozili kilometar i po dalje do Dunava.

“Onaj ko ulazi u vodu obuče ribarsko odjelo, veže se za struk konopcem čiji drugi kraj drži Boske da ovog struja ne povuče. Taj što je u vodi ide što dublje može, onda skalpelom zasječe dno džaka i što dalje ga istrese u vodu”, rekao je Hrvatin.

Štek u kući u Livadicama trebalo je da služi za uzgoj marihuane, ali kasnije je postao klaonica.

“Znam da mi je Marko Miljković prvi pričao o štek-prostoriji poslije ubistva Gorana Veličkovića Goksija, dok ja još nisam bio u kući. Rekao mi je: ‘Vidjećeš, kakav štek, kao iz Netfliks filmova! Neću ništa da ti pričam, vidjećeš da je baš tako’. I stvarno kao da su radili za neki film, tako je bilo dobro urađeno, sakriveno, idealno za to. Draganić mi je rekao da je tu ranije gajio ‘travu’”, rekao je Hrvatin.

(Srbija danas)