34.7 C
Banja Luka

Kada već “ugledni” SNSD prvaci lažu neka se usaglase

“Jelana Trivić nije, niti je bila, niti će biti ičiji čovjek osim naroda kojem pripada, što se ne bi moglo reći za vođe SNSD”, poručio je danas član Predsjedništva PDP-a i narodni poslanik Ljubiša Krunić odgovarajući na optužbe ljudi bliskih SNSD-u da je Trivićeva strani igrač.

“Kada već bespoštedno lažu, „ugledni“ SNSD-ovi prvaci se bar trebaju dogovoriti i usaglasiti da istovjetno lažu. Tako u jednom danu imamo izjavu Dodikovog „analitičara“ Dževada Galijaševića da je Jelena Trivić američki čovjek, pa prvakinje Republike Srpske u krađi glasova Sanje Vulić da je britanski, dok njen mentor u krađi glasova, Milorad Dodik tvrdi da je na njemačkoj liniji. Jelana Trivić nije, niti je bila, niti će biti ičiji čovjek osim naroda kojem pripada, što se ne bi moglo reći za vođe SNSD. I kada su već sigurni u svoju pobjedu, kao što pričaju, zašto se svakodnevno bave Jelenom Trivić”, rekao je član Predsjedništva PDP-a i narodni poslanik LJubiša Krunić.

Krunić kaže da je Zoran Milanović precizno opisao čiji je zapravo Milorad Dodik, a zatim i njegov SNSD.

“Milanović i jučerašnjim izjavama raspiruje mržnju, govoreći da u ovoj generaciji nema sreće i pomirenja. Ali zato mu nije teško da bude srećan i pomiren sa Dodikom na njegovom imanju nakon što je proslavio zločinačku akciju „Maestral“, da otvoreno staje na Dodikovu stranu u izborima, govoreći da je on najbolji za hrvatske interese. Zato neka SNSD-ovci ćute, jer iz svega ovoga, ali i istorije političke karijere njihovog šefa je jasno da oni mogu biti bilo čiji, ali nikako srpski”, rekao je Krunić.

(BN)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here