Naslovna Najnovije KADIROV PREŠAO IGRICU: Snimio savršen skeč koji će se najverovatnije jednog dana...

KADIROV PREŠAO IGRICU: Snimio savršen skeč koji će se najverovatnije jednog dana i obistiniti (VIDEO)

0
Čečenski lider Ramzan Kadirov je veliki obožavalac društvenih mreža preko kojih je svakodnevno u kontaktu sa svojim pratiocima.
Na svom kanalu na Telegramu postavi i po nekoliko snimaka dnevno i desetine komentara o specijalnoj operaciji u Ukrajini.

Takođe obožava i montaže, pa je pre nekih dva meseca postavio snimak, naravno montiran, na kome tobože vozi zarobljenike puka Azov u zatvor. Ustalasala se vaskolika javnost posebno u Srbiji, jer su jedni videli čega nije bilo. Jedni su govorili da on vozi lično zarobljenike, drugi galamili da je lažna vest i tražili ispravke, a iz aviona se videlo da je montaža.

Na novom snimku koji je postavio vidi se prestonica Ukrajine Kijev. Nekoliko panorama grada po cičoj zimi, a onda se pojavljuje ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski u prepoznatljivoj zelenoj majci sa ukrajinskim grbom.

Naravno, nije pravi Zelenski, nego njegov poprilično realni dvojnik. Naime radi se o dvojici ruskih šaljivdžija Vovanu i Lekusu uz čiji pomoć je Kadirov režirao ovaj snimak.

“U vezi sa potiskivanjem ukrajinskih snaga u Lugansku i potpunim oslobađanjem od banderovskih osvajača, Zelenski je potpisao akt o bezuslovnoj predaji. Prvi postavljamo snimak potpisa iz njegovog kabineta. Ova priča nije mogla da se realizuje bez pomoći šaljivdžija Vovana i Lekusa”, napisao je Kadirov na Telegramu.

Elem, na snimku se vidi plačljivi dvojnik Zelenskog koji potpisuje akt o bezuslovnoj kapitulaciji dok ga za rame rukom drži lično Kadirov i s vremena na vreme mu steže rame. Dok plačljivi dovojnik Zelenskog, koji je poprilično liči na pravog potpisuje akt o kapitulaciji koji na kraju začinjava slovo Z simbol specijalne operacije u Ukrajini.

Inače, Kadirov često poziva Zelenskog na predaju oružja, da zaustavi rat i prizna poraz. Snimak je došao u trenutku kada je jedan od njegovih komandanata iz bitke za Lisičansk postao posle Putinovog ukaza Heroj Rusije.

Izvor: Srbija Danas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: