Naslovna Najnovije „Kako ti nije žao onog djeteta, monstrume jedan“ Policajka koja je navodno...

„Kako ti nije žao onog djeteta, monstrume jedan“ Policajka koja je navodno odala lokaciju Nizame DOBIJA STRAVIČNE PRIJETNJE

0

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću lokaciju gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Nizama Hećimović se skrivala kod rodbine nekoliko dana, dok Sulejmanović nije saznao lokaciju. Nakon toga ju je oteo, pretukao i na kraju ubio.

Sve informacije koje ukazuju na potencijalno ime osumnjičene kao i njen odnos sa Nerminom Sulejmanovićem nećemo objavljivati dok te informacije ne saopšte zvanične institucije.

Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu

Upravo zbog ovih navoda, kao i navoda članova porodice ubijene Nizame Hećimović, objelodanjeno je ime policajke za koju se sumnjiči da je odala lokaciju.

Upravo zbog ovih navoda, kao i navoda članova porodice ubijene Nizame Hećimović, objelodanjeno je ime policajke za koju se sumnjiči da je odala lokaciju.

Iako ništa nije dokazano ni saopšteno iz policije, osim da istražuju tu mogućnost, javnost je ogorčena zbog čitavog događaja identifikovala na društvenim mrežama pomenutu osobu i upućuju joj jezive prijetnje.

“Molim Boga da osjetiš svu bol koju si nanijela Nizami, a tebi 1000 puta gore bilo. Dabogda tebi Bog vratio sve ono sto niko ne zaslužuje. Da svaki dan ustaneš i pomisliš na malu curicu kojoj si ti oduzela mamu. Nizama nije zasuzila. A tebi sve najgore želim. Dabogda ti Bog dao pamet kad si se rodila glupa i blesava”, “Odronu ženski Bog nek te kazni na najgori mogući način, da osjetiš bol ko Nizama što je, kako ti nije žao onog djeteta monstrumu jedan ženski”, “Da Bog da te premlaćivali 100 puta gore nego onu djevojku”, Ni za sto drugo i nisi nego da budeš ljubavnica”, pisali su ljudi, prenosi ATV.

Ovo su samo neki od komentara koji su upućeni navodno osumnjičenoj, jer iz Tužilaštva nisu precizirali da li je uopšte ženska osoba u pitanju.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube