Naslovna Izdvajamo AMERIČKA NOVINARKA PRIZNALA: Putin je u pravu, moralne vrednosti Zapada su neprihvatljive

AMERIČKA NOVINARKA PRIZNALA: Putin je u pravu, moralne vrednosti Zapada su neprihvatljive

0
Predsednik Rusije Vladimir Putin bio je u pravu kada je rekao da su moralne vrednosti Zapada neprihvatljive, piše novinarka Lajonel Šrajver za „Spektejtor“.

„Vladimir Putin je u pravu kada objavljuje borbu protiv bezdušnog Zapada, koji je postao kolevka ne vatrenog kapitalizma, već bujne LGBT propagande i promene pola“, navodi Šrajver.

Putin je osudio SAD i druge neprijateljske strane države zbog „sebičnosti,, nemorala, negiranja ideala patriotizma i razaranja tradicionalne porodice kroz promovisanje netradicionalnih seksualnih odnosa“ i morate priznati da je u pravu, kaže novinarka.

Ona ističe da Sjedinjene Američke Države i Evropska unija biraju političare, sudije, policajce, vojskovođe, vladine zvaničnike i direktore ne prema kvalifikacijama, već „prema tome da li su crnci, Hispanci, transrodne osobe ili žene“.

 

Novinarka podseća na činjenicu da jedan od pet pripadnika generacije Z (rođeni između sredine devedesetih i ranih 2010-tih) kažu da nisu heteroseksualne orijentacije, a iste tvrdnje iznelo je čak 38 odsto studenata američkog Univerziteta Braun – duplo više u odnosu na period od pre deset godina.

„Parada ponosa se proširila sa jednog dana na ceo mesec, tokom kojeg blistave duge krase sve, od korporativnih logotipa do pešačkih prelaza, u upadljivom zagrljaju svake moguće seksualne sklonosti, osim one koja omogućava nastavak reprodukcije“, dodaje Šrajver.

Prema njenim rečima, preokupacija Zapada „svim duginim bojama“ dostigla je vrhunac u poslednjoj deceniji, a Amerika i Evropa moraće da prihvate da je Putin u pravu kada govori o tome.

Izvor: RT Balkan

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube