Naslovna Izdvajamo Stiže ruski „sekač“

Stiže ruski „sekač“

0

„Ove godine će na našem štandu na forumu ‘Armija’ premijerno biti prikazano oklopno vozilo ‘Titan’ za specijalne snage i bespilotno vozilo sa zvučnim nazivom ‘Zubilo’ (sekač)“, rekli su.

Druge funkcije se odnose na snabdevanje municijom, transport tereta i ranjenika i punjenje radio stanica i kvadrokoptera.

„Titan“ je vozilo koje će štiti vazdušno-dedsantne jedinice, obaveštajne i specijalne jedinice.

Fabrika Remidzelj je osnovana 1978. godine u gradu Naberežni Čelni u Tatarstanu. Kompanija proizvodi oklopne automobile Tajfun, Tornado i Vistrel.

Međunarodni vojno-tehnički forum „Armija-2023“ će se održati 14-20. avgusta u kongresno-izložbenom prostoru Patriot, na poligonu Alabino u Moskovskoj oblasti i aerodromu Kubinka.

Učešće su potvrdile vojne delegacije iz više od 60 država. U okviru naučnog programa foruma će biti održano više od 300 događaja na temu razvoja oružanih snaga, odbrambeno-industrijskog kompleksa Rusije i međunarodne vojno-tehničke saradnje.

Forum će 15-17. avgusta biti otvoren za eksperte, inostrane delegacije i za održavanje naučnih događaja, dok će javnost moći da poseti forum 18-20. avgusta. RIA Novosti su medijski pokrovitelj foruma.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube