Naslovna Najnovije KK Partizan šokirani nakon stravične vijesti: Maloljetna košarkašica se ubila

KK Partizan šokirani nakon stravične vijesti: Maloljetna košarkašica se ubila

Maloljetna košarkašica KK Partizan M.M., koja se ubila u pomoćnom objektu porodične kuće u Beogradu, igrala je u prvom timu crno-bijelih.

Kako navodi Telegraf tinejdžerka je bila jako talentovana i zbog toga je već sa 15 godina bila uvrštena u prvi tim. U klubu je zavladao potpuni šok nakon tragičnih vijesti.

Sportski direktor ŽKK Partizan, Bojana Janković ističe da je zatečena poslije ove tragedije i, kako kaže, ne zna šta bi mogao da bude razlog da digne ruku na sebe.

– Ona je u Partizan došla sa 14 godina, bila je član kadetske reprezentacije Srbije, a već sa 15 je svojim talentom priključena seniorskom timu. Bila je budućnost naše košarke i jedan od najvećih talenata. Zatečeni smo svi i svi smo u šoku. Bila je i odličan đak, ne sjećam se nijedne problematične situacije. Niko nema objašnjenja zašto se ovo dogodilo. Dobili smo nažalost jedan šamar realnosti – smogla je snage da kratko prokomentariše tragičan slučaj Bojana Janković.

Tinejdžerka je, navodno, tražila babi da joj napravi palačinke dok ona prošeta psa, a nešto kasnije majka je pronašla njeno tijelo.

Izvor: Telegraf