Naslovna Izdvajamo Klopka za opoziciju – sa Dodikom ni u crkvu skupa

Klopka za opoziciju – sa Dodikom ni u crkvu skupa

0

– Vrlo je opasna izjava Milorada Dodika danas iz Beograda nakon sastanka sa Vučićem, da će sa opozicijom ići skupa na sastanak sa Šmitom na Jahorinu? To je klopka za opoziciju, i veoma je opasno ako opozicija nasjedne u njegovu zamku u pruži mu alibi slamku spasa sada kad je očito u teškoj situaciji.

Ovo je na svom blogu, objavio poslanik u Klubu SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

On smatra da je pogubna svaka bliskost i saradnja sa Dodikom i jasno je da on želi ponovo da namami kao anakonda opoziciju da ga spasi iz teške situacije, a onda da joj slomije kičmu i odbaci je kao 2016. ili 2013. godine.

„Dodik mora da sam kusa i pojede čorbicu koju je sam skuvao, i ne treba mu pružati slamku spasa kad je u nevolji“, navodi Vukanović.

„Treba se samo sjetiti šta je on radio i govorio 1998. ili 2006. godine kad su SDS i opozicija bili na meti udara OHR-a i međunarodne zajednice, i kada je Dodik sproveo odluku o smjeni izabranog predsjednika Republike Srpske Nikole Poplašena“, podsjeća Vukanović.

Ako Dodik, kaže on, ode na sastanak sa Šmitom, na Jahorini ili nekoj drugoj lokaciji, pogaziće sopstvene zaključke i odluke.

„Treba ga ogoliti pred narodom i pokazati njegovo pravo lice a ne pružati mu alibi“, konstatuje Vukanović.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: