Naslovna Najnovije KONAČNO KRAJ POTRAGE Poznati fudbaler izvučen ispod ruševina posle razornog zemljotresa u...

KONAČNO KRAJ POTRAGE Poznati fudbaler izvučen ispod ruševina posle razornog zemljotresa u Turskoj

0

Konačno smo dočekali dobre vesti iz Turske, Kristijan Atsu je na sigurnom! Ovaj 31-godišnji fudbaler bio je zarobljen ispod ruševina nakon razornog zemljotresa duže od 24 sata, a sada je PR njegovog kluba Hatajaspora Mustafa Ozat otkrio da je Atsu bezbedan. Nažalost, sportski direktor ekipe Taner Savut je još uvek ispod ruševina.

„Kristijan Atsu je izbavljen ispod ruševina sa zadobijenim povredama. Nažalost, naš sportski direktor Taner Savut je i dalje ispod ruševina. Hataj je žestoko pogođen, ali se približavamo kraju najopasnijih sati“, rekao je Mustafa Ozat za „Radio Gol“.

Hataj je pogođen zemljotresom jačine 7,7 rihtera čiji je epicentar bio u Kahramanmarašu, a mnogi sportisti su se našli ispod ruševina. Kristijan Atsu je samo dan nakon što je emotivno proslavio svoj prvi pogodak za Hatajaspor preživeo najveću životnu dramu i ostao je zarobljen ispod ruševina.

Trener Hatajaspora Volkan Demirel je prvi javio da je Atsu ispod ruševina i kroz plač je tražio od nadležnih institucija da reaguju i da spase nekadašnjeg fudbalera Porta, Njukasla i Čelsija, a sada se to na svu sreću desilo. Spasilačke akcije se nastavljaju, a u Hataju se nadaju da će uskoro i Taner Savut biti izvađen iz ruševina.

Atsu je u karijeri bio saigrač i sa srpskim fudbalerima, pa je tako u Njukaslu jedno vreme delio svlačionicu sa Aleksandrom Mtirovićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: