13.7 C
Banja Luka

Korona odnijela četiri člana porodice Milošević: Virus djeci u razmaku od mjesec dana uzeo roditelje, baku i prabaku

Šesnaestogodišnji dječak, sin preminulog vozača Hitne pomoći otpušten je u dobrom stanju prije pet dana sa bolničkog liječenja – potvrdila je dr Olivera Ostojić, načelnik klinike za djecu KBC „Dragiša Mišović“.

Riječ je o sinu Dejana Miloševića (46), čija smrt je četvrta ovog mjeseca u njegovoj porodici.

Sudbina Miloševića iz Zemuna potresla je Srbiju. Od kovida je u srijedu preminuo dječakov otac Dejan, koji se liječio u KBC “Zvezdara”. Prethodno je, u razmaku od svega mjesec dana, posljedicama koronakorone podlegla i dječakova majka, baba – majka njegovog oca Dejana – i prababa. Na bolničkom liječenju je navodno i vozačev otac, djeda dječaka, koji se, srećom, oporavio od bolesti.

Šesnaestogodišnjak je hospitalizovan na pedijatriji “Mišovića” istog dana kada je ostao bez majke, koja je izgubila borbu sa koronom.

Preminuli Dejan Milošević, koji je bio dugogodišnji radnik beogradske Hitne pomoći i njegova supruga, iza sebe su ostavili i kćerku studentkinju. Teška sudbina ove porodice izazvala je talas saučešća zaposlenih u ovoj službi koji su se opraštali od preminulih članova porodice preko društvenih mreža.

– Vijest o tragediji Miloševića nas je istinski šokirala. Dejan je bio omiljeni kolega, a u radnom vijeku prevezao je nebrojeno teških bolesnika. Po dobrom će da ga pamte i desetine pacijenata koje je gotovo svakodnevno vozio na dijalizu – rekao nam je jedan od njegovih kolega iz Hitne.

Među komentarima na vijest o tragediji njihovi poznanici naveli su da je reč o izuzetnim ljudima, koji su se zlom srećom našli u vrtlogu bolesti. Najviše emocija izazvale su sudbine dvoje djece koja su ostala bez najbližih, piše Novosti.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here