Naslovna BIH Košarac se hvali kako uživa sa suprugom na moru

Košarac se hvali kako uživa sa suprugom na moru

0

I dok mnogi ovih dana „hrle“ na planine kako bi uživali u najomiljenijem zimskom sportu – skijanju, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Staša Košarac odlučio je da sa svojom mlađanom suprugom skokne do mora.

On je juče na društvenim mrežama objavio fotografije sa crnogorskog primorja gdje mu društvo pravi 17 godina mlađa supruga Aleksandra.

– Vikendom i malo hedonizma – napisao je Košarac na društvenim mrežama ispod fotografija na kojima sa atraktivnom suprugom uživa uz čašu vina, pršut i sir.

Iako je Košarac isključio komentare ispod njegove objave na Tviteru, brojni tviteraši su, ipak, našli načina da prokomentarišu ministrov “hedonizam”.

– Košarac je najrealniji na Tviteru. Gledaš kako se gotivi, a zabrani komentar. Čisto da mu neko ne kaže nešto realno i još više uljepša dan – jedan je od komentara na Košarčevu objavu.

Košarac, inače, često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz privatnog života na kojima se sunča na plažama po crnogorskom primorju, vozi čamcem, uživa uz čašicu sa prijateljima, ide u šoping i slično.

Košarac i njegova sadašnja supruga su u žižu javnosti dospjeli u decembru 2020. godine kada je ministrova tadašnja zvanična supruga Sanja Stanković, sa kojom ima dva sina, objavila na društvenim mrežama da je muž vara i to upravo sa Aleksandrom, koju je u međuvremenu oženio.

Košarac se, prije Aleksandre, ženio dva puta i iz tih brakova ima troje djece.

(Srpskainfo Foto: Tviter)

Bonus:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: