Naslovna Izdvajamo Kosovska policija zaustavila Danila Vučića, evo kako su ga maltretirali

Kosovska policija zaustavila Danila Vučića, evo kako su ga maltretirali

0

Kosovska policija zaustavila je danas Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi KOHA, koja je objavila i video snimak tok događaja.

Kosovska policija zaustavila je Danila, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji se u sredu na Vidovdanu, održanom u Gračanici, pojavio u majici sa natpisom „predaja nije opcija“. Oni su ga terali da skine tu majicu, pišu mediji.  Zaustavljen je na izlazu sa autoputa, u selu Trude.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na otvaranju obilaznice oko Beograda da su automobil kojim je njegov sin išao u Gračanicu tri puta pretresali.

To im je posao. Tri puta su zaustavljali i pretresali automobil, maltretirali, to im je posao, samo neka nastave. Čestitam (premijeru Kosova) Aljbinu Kurtiju na hrabrosti, nije tako hrabar kada je u mom društvu. Dobro kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci onda je to okej. Samo neka nastavi, Danilo nije mali, malo je hrabriji od Aljbina Kurtija“, rekao je Vučić na otvaranju završene deonice obilaznice oko Beograda do Bubanj Potoka.

– ‘Za ‘Predaja nije opcija’ nekada bi se neki uplašili dole da pođu, a oni kroz Prištinu sa majicom ‘Predaja nije opcija’ prošao i došao do Gračanice na liturgiju, samo Bogu da se pomole – rekao je Vučić.

Vučićev sin Danilo otišao je jutros na liturgiju u manastiru Gračanica, a povodom proslave Vidovdana.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube