Naslovna Region Kovačević: Pokucaćemo na sva vrata u Nikšiću da vidimo kakve probleme imate

Kovačević: Pokucaćemo na sva vrata u Nikšiću da vidimo kakve probleme imate

0

Koalicija Za budućnost Nikšića nastavila je kampanju u Gornjem Polju.

Funkcioner Demokratske narodne partije, Vidoje Kisić obratio se okupljenima riječima: ,,Ja lično nemam dilemu da će nosilac naše izborne liste, jedan mladi, iskusni, obrazovani gospodin Marko Kovačević, budući gradonačelnik, sa svojim ljudima učiniti sve da preporodi naš grad i ovo naše lijepo Gornje Polje.”

“Ova lista obećava da će uraditi sve što je u njenoj moći za razvoj grada, za razvoj privrede, za razvoj društva, za razvoj kulture. Neće biti namještenih tendera, neće biti korupcije, neće biti krađe, neće biti stavljanja društvenog dobra u privatne džepove”, kazao je predsjednik opštinskog odbora Demokratske narodne partije, Milutin Jovanović.

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Crne Gore, Jovan Jole Vučurović, naglasio je da je prošlog avgusta ostvarena velika pobjeda koja će biti potvrđena 14. marta u Nikšiću, a posebno je važno što smo odbranili naše tradicionalne vrijednosti.

,”Više niko ne može i ne smije ugroziti Srpsku pravoslavnu crkvu, niti srpski narod u Crnoj Gori. To je maksima i poruka iza koje stoji koalicija Za budućnost Nikšića. Takođe, niko nikada ne smije ugroziti bilo kojeg građanina opštine Nikšić, svi moramo biti jednaki, i pred zakonom i pred Bogom. Sve drugo je čista diskriminacija, protiv koje se borimo decenijama”, poručio je Vučurović.

On je kazao da je koalicija Za budućnost Nikšića u prednosti u odnosu na Demokratsku partiju socijalista i da će ta razlika biti još veća 14. marta.

“Obnovićemo mi sve sigurno za mnogo kraće vrijeme nego što su oni uništavali. Ono što prvo treba da uradimo je da obnovimo Crnu Goru. Neće DPS biti pobijeđen samo kada mi preuzmemo vlast u Nikšiću, što je sasvim sigurno i sasvim izvjesno. DPS će biti pobijeđen tek onda kad svi u Crnoj Gori budu shvatili kakvi su bili, i kad svi promijenimo način razmišljanja i način vladanja. Oni koji sad dolaze, prvensteno mislim na Marka Kovačevića, ne dolaze da bi vladali, već da bi bili na usluzi građanima”, rekao je predsjednik Socijalističke narodne partije, Vladimir Joković.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, kazao je da je odlazeća vlast samo stvarala probleme, kao i da će se oni potruditi da riješe svaki problem koji građani imaju jer je upravo to posao svake vlasti.

“To što će zgrada opštine biti zgrada otvorenih vrata za sve vas, neće značiti da ćemo mi samo sjedjeti tamo i čekati vas da nam dođete. Naprotiv – mi ćemo pokucati na sva vrata u Nikšiću, ući u sve porodice u Nikšiću, da vidimo kakve probleme imate, kakva rešenja možemo da vam ponudimo i da čujemo vaše mišljenje o tome kako situacija može da se riješi tako da bude bolje u vašoj kući, u vašoj ulici, u vašem komšiluku, u vašem naselju, u našem Nikšiću”, zaključio je Kovačević.

 

(Borba.me)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: