Naslovna Izdvajamo Vukanović „ulovio“ nove „korona žurke“ u Srpskoj (VIDEO)

Vukanović „ulovio“ nove „korona žurke“ u Srpskoj (VIDEO)

0

Zbog čega su dvostruki aršini u Srpskoj i zašto moćnici bliski vlastima mogu da rade šta hoće.

Zbog čega su dvostruki aršini u Srpskoj i zašto moćnici bliski vlastima mogu da rade šta hoće.

– Održana je žurka na kojoj je nastupala Ljupka Stević, a provod je trajao do pet sati ujutru. Žurka je organizovana neposredno nakon uvođenja novih mjera, ograničenje na 50 gostiju u objektu i rad do 22. Na Palama i u Sarajevu je jedno od najvećih žarišta korone u Republici Srpskoj i BiH. Svaki komentar je suvišan, jer policija i komunalna policija širom Republike Srpske obilazi ugostiteljske objekte i piše kazne ako nađe 51. gosta ili da objekt radi posle 22, a da je pravda selektivna pokazuje primjer sa Jahorine. Svaki komentar je suvišan – napisao je Vukanović u komentaru videa.

Dodatni problem je veliki broj zaraženih na Palama i Sarajevu, a ovakve žurke mogu dodatno pogoršati tešku situaciju, konstatuje Vukanović i dodaje:

– Vlasti apeluju i dr Đajić traži da se nose maske i u kućama, ali ćute i ne komentarišu žurke u organizaciji SNSD u Boljaniću kod Doboja, gdje se proslavljala „pobjeda“ Jerinića i rođendan tatinog sina Obrena Petrovića, koji je postao odbornik u Skupštini grada Doboja ili poslednja žurka na Jahorini.

 

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: