Naslovna Najnovije Kradljivac šume kombijem pregazio policajce

Kradljivac šume kombijem pregazio policajce

0
SARAJEVO – Na području Hadžića sinoć se odvijala prava drama, kada je muškarac koji je uočen kako krade šumu povrijedio tokom bjekstva dva policajca.

Kako saznaje portal “Avaza” jedan policajac zadobio je teške povrede, ali na sreću nije životno ugrožen. Saznaje se da policija traga za Avdom Dahićem, koji je policajce pregazio kombijem.

Dahić je prvo kombijem udario jednu patrolu i povrijedio policajca, a nakon što su za njim počeli pucati, jer se nije zaustavljao, vratio se u rikverc i pregazio još jednog policajca. Jednom policajcu slomljen je kuk.

Nakon toga je Dahić pobjegao sa lica mjesta i za njim je raspisana potraga. O svemu je obaviješteno i Tužilaštvo KS. Saznaje se da se ovaj događaj tretira kao pokušaj ubistva.

Viktor Ćatić, predsjednik Sindikata policijskih službenika, državnih službenika i namještenika Kantona Sarajevo potvrdio je za “Avaz” da su povrijeđena dva policajca.

– Tačno je da su povrijeđena dva policijska službenika. Jedan od njih je zadobio teže tjelesne povrede. O svemu je obaviješteno Tužilaštvo KS. Najoštrije osuđujemo napad i apelujemo na organe gonjenja da adekvatno sankcionišu napadače – rekao je za Ćatić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube