Naslovna Najnovije KRISTIJAN POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Golubović u lošem stanju

KRISTIJAN POZITIVAN NA KORONA VIRUS! Golubović u lošem stanju

0

Kristijan je otkrio i da li njegova devojka Kristina Spalević, sa kojom je prevario suprugu u rijalitiju, ima neke simptome i da li će biti sa njim u izolaciji.

Bivši zadrugar Kristijan Golubović potvrdio je danas da je pozitivan na koronavirus.

Naime, Golubović je otišao jutros rano na pregled i na testiranje, nakon čega je ustanovljeno da je pozitivan na koronavirus. Kako je Kristijan objasnio, odradio je dva testa, i iz nosa i iz krvi i oba su pokazala da je pozitivan, pa je ispričao kako je sve počelo i kako se trenutno oseća.

– Loše sam, baš sam loše, sad sam radio analize krvi, završene su, snimci pluća, krv na uši mi ide, na nos isto, pluća su zahvaćena, ali sam pred upalu pluća, imam strahovite bolove u predelima mišića i u glavi, pozitivan sam na koronavirus i na test krvi, i na nos, dva testa su mi odradili, za 7 dana dolazim ponovo na kontrolu, rekli su mi stroga izolacija, ne smem da se krećem nigde, ležanje, dali su mi brda lekova da pijem, nije situacija za zezanje – govori Kristijan i otkriva kada je primetio zdravstvene probleme:

To je tinjalo kod mene već mesec dana nekih, prekjuče sam izgubio, nakon što sam proslavio slavu, izgubio sam odjednom čulo mirisa i ukusa, pa sam bio ubeđen da sam zakačio u tom trenutku i otišao sam da se tetiram i eto, pozitivan sam. Stvarno se loše osećam – ističe Kristijan.

Kristijan govori i šta su mu lekari rekli koliko je ozbiljna situacija:

– Oni kažu da ne smem da se igram, da je ozbiljna stvar u pitanju, da moram da se čuvam sada, da brinem o sebi, da pijem što više vitamina, tečnosti, da moram da budem totalno izolovan, da se lečim, da pijem redovno lekove, moram da idem na kontrole kada mi oni kažu.

Kristijan je otkrio i da li njegova devojka Kristina Spalević, sa kojom je prevario suprugu u rijalitiju, ima neke simptome i da li će biti sa njim u izolaciji:

 Kristina je pored mene, daje mi podršku, tu je za sve što mi treba, ja ne znam kako je ona uspela da izbegne to, ima malo kašalj, ali i dalje ima čulo ukusa i mirisa. Volimo se, uživamo, sada će brinuti o meni, ja o njoj, lepo nam je, nemamo problema, bitno nam je da smo zajedno – govori Kristijan za pomenuti portal.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

X