Naslovna Najnovije Kruniću zasmetao Milanovićev rječnik o Srbima

Kruniću zasmetao Milanovićev rječnik o Srbima

0

„Zanimljiva je i Milanovićeva izjava da se sa Dodikom može imati, jer pokazuje da nisu svi Srbi isti, što znači da razgovara da je za njega Dodik dobar i poželjan Srbin, a mi ostali smo divljači. U toj izjavi ima istine, jer zaista nismo isti. Koliko nismo isti pokazali i naše reakcije na ponižavanje Srba i Republike Srpske u Derventi“.

– Nakon što je Milorad Dodik priznao sam da je imao neprespavanu noć, jer se pojavio snimak na kojem je vrijedila obitelj Đoković i žali se na našeg najboljeg sportaša svih vremena što se, eto, usudio da izgubi meč prije nego što je Dodik planirao, od njegovog velikog prijatelja Zorana Milanovića saznali smo da je Dodik i „istraumatiziran od onih svojih divljaka“, odnosno ljudi u Republici Srpskoj koji su ispravno i burno reagovali na činjenicu da je dopušteno da Milanović u Derventi odlikuje zloglasnu 103. brigadu HVO-a, čiji su pripadnici su i osuđeni za ratne zločine nad Srbima – rekao je član Predsjedništva PDP-a i delegat u Vijeću naroda Republike Srpske Ljubiša Krunić.

On dodaje da je „nenaspavanom i istraumiranom Dodiku očito nije ovih dana lako, ali bar ima sreće što se uvijek može osloniti na prijatelje koji ga brane, poput Milanovića, koji je također ponovo potvrdio da je došao u Derventu i odlikovao zločince uz puni Dodikov pristanak“. „. 

Krunić se osvrnuo i na Milanovićev rječnik i način ophođenja prema Srbima. 

– Ako smo svi mi koji smo se pobunili nakon sramnog odlikovanja 103. brigade divljaci, neka smo. Ako su borci, ratni-vojni invalidi, narod Republike Srpske, opozicija i svi oni koji ne daju da budemo ponižavani divljači za Zorana Milanovića, neka smo. Od takve osobe, koju je Srbe nazivao i šakom jada, nama je pokušaj uvrede zapravo kompliment.

Zanimljiva je i Milanovićeva izjava da se sa Dodikom može razgovarati, jer pokazuje da nisu svi Srbi isti, što znači da je za njega Dodik dobar i poželjan Srbin, a mi ostali smo divljači. U toj izjavi ima istine, jer zaista nismo isti. Koliko nismo isti pokazali i naše reakcije na ponižavanje Srba i Republike Srpske u Derventi.

Dodik ćuti i skriva se, mi ne ćutimo, niti ćemo ikada ćutati na takve postupke. Usudi li se da na bilo koji način opet uvrijedi srpski narod, neka Milanović zna da ćemo opet „divljati“, pa neka mu „frend“ Mile ćuti koliko hoće – poručio je Krunić.

(BN) Foto: Arhiva

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube