Naslovna Najnovije LEKARI U NEVERICI: Sv.Vasilije Ostroški ponovo čudesno iscelio “otpisane”

LEKARI U NEVERICI: Sv.Vasilije Ostroški ponovo čudesno iscelio “otpisane”

0

Majka osobe koja je ozdravila od raka pluća nakon posete manastiru Ostrog je htela da sa vama podeli svoju priču, ali je htela da ostane anonimna. Predstavila se u pismu kao Marija.

Zovem se Marija i živim u Subotici. Imam samo jednog sina. Nažalost, 2009. godine je oboleo od raka. Imao je mnogo problema zbog toga i doktori mu nisu davali veliku šansu.

Na dan kad sam saznala za bolest mog sina, usnila sam veoma čudan san. Videla sam mnogo nepoznatog sveta i jednu poznatu devojčicu a onda sam oslepila. Počela sam se moliti Sv. Vasiliju govoreći:

“Sveti Vasilije Ostroški, vrati mi moje oči! Pomozi mi Gospode!”. Odjednom sam u snu opet progledala. Ovaj san me potakeo na odlazak u manastir Ostrog sa svojim tad bolesnim sinom.

Ja sam inače 40 godina pušila cigarete. Odlučila sam da ću ih ostaviti i zadnji kutiju sam bacila pred odlazak u manastir.

Nedugo nakon odlaska na manastir Ostrog rezultati zdravlja mog sina su bili fenomenalni! Doktori su u čudu gledali u njih, neverovajući da se stanje odjednom toliko poboljšalo! A sve to je bilo delo Vasilija Ostroškog koji je izlečio mog sina.

Dva meseca nakon toga sam primila poziv od sina koji je rekao da može doći kući jer su doktori rekli da na plućima nema više ništa i da je posve zdrav!!!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube