Naslovna Crna Hronika Lišen slobode zbog lažnog predstavljanja i protivpravnog lišenja slobode

Lišen slobode zbog lažnog predstavljanja i protivpravnog lišenja slobode

0

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, 21.11.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala Z.V. iz Trebinja, za koje postoji osnov sumnje da je prethodnog dana u večernjim časovima izvršilo krivična djela „Lažno predstavljanje“ i „ Protivpravno lišenje slobode“.

Policijskoj stanici Trebinje, 20.11.2021. godine, prijavljeno da je nepoznato lice, oko 22,00 časa, protivpravno lišilo slobode lice inicijala J.B. iz Trebinja. Odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22,30 časova, na putu za Grad Sunca pronašli lice inicijala J.B.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali su i slobode lišili lice inicijala Z.V. za koje postoji osnov sumnje da je prethodnog dana u večernjim časovima izvršilo krivična djela. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.
Kriminalističkom obradom nad licem lišenim slobode i operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je da je lice inicijala Z.V. 17.11.2021. godine, na isti način pokušalo protivpravno lišiti slobode lice inicijala N.V. iz Trebinja.

Izvršenim testitanjem na prisustvo opojnih droga u organizmu kod lica inicijala Z.V. je utvrđeno prisustvo opojnih droga.
Nakon dokumentovanja i kompeliranja predmeta protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj o izvršena dva krivična djela „Lažno predstavljanje“ i dva kriviča djela „Protivpravno lišenje slobode“ od kojih je jedno u pokušaju.

(Vijesti Srpske)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube