Naslovna Crna Hronika Majka pronašla sina (13) obješenog u potkrovlju

Majka pronašla sina (13) obješenog u potkrovlju

0

Trinaestogodišnji dječak iz Donjeg Dobrića, kod Loznice, objesio se sinoć u nedovršenom potrkovlju porodične kuće.

Dječak se, kako pišu mediji u Srbiji, kao i obično, vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

„Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam vidjela da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i vidjela jezivu scenu – moj sin je visio na užetu obješen“, rekla je dječakova majka D.N.

„Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce odmah da mi iskoči!“, rekla je za „Novosti“ D.N.

Komšije su pozvali su Hitnu pomoć Doma zdralja u Loznici, koja je stigla brzo. Ljekari su pokušavali više od pola sata da renimiraju dječaka, ali ispostavilo se, na žalost, da pomoći nema.

Porodica i čitavo selo tuguju. Crne slutnje porodicu zadesile su prije nepunih godinu dana, kada je nestao pokojnikov tri godine mlađi brat. Tražilo ga je, gotovo dva dana, čitavo selo i mnoge policijske patrole, a pronađen je, kako spava u sijenu pored kuće. Roditelji petoro djece žive od nadnice.

Djeca su, kažu komšije, vrijedna i radna. Nije rasvijetljeno do kraja ni zašto se devetogodišnji dječak iz ove kuće krio, a uslijedila je, sada tragedija, umjesto prošlogodišnje crne slutnje.

Šta se dogodilo, po svoj prilici, sada će zainteresovati nadležne, ali je činjenica da je skoro tek započet život ugašen.

(Novosti.rs)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube