Naslovna Izdvajamo Mandićev vozač pušten na slobodu nakon što je platio saobraćajnu kaznu

Mandićev vozač pušten na slobodu nakon što je platio saobraćajnu kaznu

0

Lalović je jutros pušten na slobodu, nakon što je platio saobraćajnu kaznu od 400 KM zbog čega je i zadržan u policiji.

U jučerašnjem okršaju u Trebinju kada je Dodikov savjetnik Branislav Okuka potegao pištolj na Momčila Mandića, nakon njihovog verbalnog sukoba, „deblji kraj“ je izvukao Slobodan Lalović, Mandićev vozač, koji je prespavao u trebinjskoj stanici policije.

On je jutros pušten na slobodu, nakon što je platio saobraćajnu kaznu od 400 KM zbog čega je i zadržan u policiji.

Međutim, u jučerašnjem šturom saopštenju policije, koji su nastojali da prikriju detalje u vezi Okukinog potezanja pištolja na Mandića, su naveli da su prilikom jučerašnje intervencije policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 17. septembra 2023. godine, lišili slobode lice inicijala S.L. u Trebinju za kojim je bila raspisana Centralna potjernica.

„Lice je lišeno slobode prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između lica inicijala B.O. (Branislava Okuke) i M.M. (Momćila Mandića) na raskrsnici ulica Кralja Petra I Oslobodioca i Cara Lazara. Policijski službenici su saslušali lica inicijala B.O. i M.M. kao i lice inicijala S.L. koje je bilo u pratnji lica inicijala M.M.“, kaže se u saopštenju i dodaje da je o događaju obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji se izjasnio da u nema elemenata krivičnog djela.

Iz policije nisu otkrili kakav je verbalni sukob bio između Okuke i Mandića, kao i ko je „potezao“ pištolj, iako je policija, kako tvrde očevidci, razoružala Dodikovog savjetnika i odvezla ga u policiju.

Takođe, saznajemo da nema ni snimaka, jer navodno kamere na obližnjim objektima u centru Trebinja u to vrijeme nisu radile.

Okuka je nakon razgovora u policiji pušten na slobodu, dok Mandić, koji je takođe saslušan u trebinjskoj policiji, tvrdi da je „Okuka uperio pištolj u njega i da se radilo o pokušaju ubistva“.

Što se tiče Lalovića, nije opasno lice s potjernice, kako su ga predstavili, nego je imao neplaćenu kaznu od 400 KM koju juče nije mogao da plati jer je bila nedelja, a kako tvrdi naš izvor, njegova neplaćena kazna je poslužila da se zataška cijeli slučaj u kome je Dodikov savjetnik potezao pištolj na Mandića u podne u centru Trebinja.

Okuka i Mandić se poznaju od ranije, jer je Dodikov savjetnik u prethodnom periodu radio na Mandićevim benzinskim pumpama. Navodno je ostao dužan za točenje određenih količina goriva zbog čega je i dobio otkaz u Mandićevoj firmi.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube