22.7 C
Banja Luka

Masovna tuča u Hrvatskoj, Djed Mraz izvukao najdeblji kraj

Grupa od nekoliko mladića i djevojaka danas je nešto iza 15 časova u Slavonskom Brodu uz rijeku Savu na šetalištu braće Radić narušavala javni red i mir. Izbila je masovna tučnjau kojoj je, prema snimci koja je stigla u redakciju 24sata.hr, najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Djeda Mraza.

Naime, u jednom trenutku muškarac obučen u Djeda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaletio te ga udario nogom u glavu. U tom trenutku je nastao haos te su se mnogi dali u bijeg, a „Djed Mraz“ je nastavio ležati na podu.

„Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primjereno, kako oni misle dočekati Božić“, rekao je jedan od Brođana, koji je svjedočio nemilom događaju.

Policija je upoznata o događaju, ali dok stigli, svi akteri su se razbježali.

“ Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen te jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Slijedi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predani na daljnje procesuiranje pravosudnim organima“, rekao je Tomislav Kovačević, portparol PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mjestu događaja osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

„Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posljedica“, dodao je Kovačević.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here