34.7 C
Banja Luka

Mehmedović SRBE NAZVAO GENOCIDAŠIMA, PA SE SLIKAO u Doboju i pozdravio Dodika nakon OBEĆANJA da će biti uhapšen u SRPSKOJ

Podsjećamo, Dodik je juče kazao kako će Mehmedović biti uhapšen čim stupi na teritoriju Republike Srpske, “zbog toga što je Srbe nazvao genocidašima, a Republiku Srpsku genocidnom tvorevinom”, a što je prema nedavnim zakonskim odredbama u Republlici Srpskoj krivično djelo.

Državni poslanik Stranke demokratske akcije (SDA) Šemsudin Mehmedović ispunio je obećanje koje je juče dao vezano za Dodikove najave njegovog hapšenja kada dođe u Republiku Srpsku.

Mehmedović je na svom Facebook profilu podijelio fotografije načinjene danas u Doboju, a kako se vidi, fotografisao se ispred policije, Skupštine grada, zgrade SNSD-a, kao i na drugim lokacijama.Kao dokaz da se radi o autentičnim fotografijama snimljenim danas, Mehmedović je objavio na facebook račun iz kafića gdje je popio kafu, na kojem je današnji datum.

Uz objavu na Facebooku, Mehmedović je napisao i popratnu poruku.

“Doboj je moj grad, u njemu rastao sam ja. Grad moje mladosti. Pozdrav za Dodika i njegovu Sanju”, napisao je Mehmedović.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here