Naslovna Izdvajamo Mile, Mile zaboravljaš da nas ima još koji se dobro sjećaju tvojih...

Mile, Mile zaboravljaš da nas ima još koji se dobro sjećaju tvojih ‘ratnih avantura

0

Ušao si u Skupštinu kao reformista Ante Markovića i uvijek glasao protiv interesa Srba. Dok se oružano i politički stvarala Republika Srpska ti si švercovao cigare i prodavao namještaj u Beogradu. Bio si i redovan gost sastanaka u Budimpešti na kojima si sa Sejfudinom Tokićem i ostalim ‘soroševcima’ pripremao rušenje predsjednika Srbije Slobodana Miloševića“, podsjetila je Jašarević

Milorad Dodik ne odustaje od falsifikovanja istorije Republike Srpske. Doduše više se ne hvali ,,ratnim“ podvizima ali sebe gura u društvo onih koji su politički stvarali Republiku Srpsku. Njegova narcisoidnost i tu dolazi do izražaja pa tvrdi da je ta politička borba bila teža od oružane, kaže  Slađana Jašarević, kandidat SDS za NSRS u IJ8.

„Mile, Mile zaboravljaš da nas ima još koji se dobro sjećaju tvojih ‘ratnih avantura’. Ušao si u Skupštinu kao reformista Ante Markovića i uvijek glasao protiv interesa Srba. Dok se oružano i politički stvarala Republika Srpska ti si švercovao cigare i prodavao namještaj u Beogradu. Bio si i redovan gost sastanaka u Budimpešti na kojima si sa Sejfudinom Tokićem i ostalim ‘soroševcima’ pripremao rušenje predsjednika Srbije Slobodana Miloševića“, podsjetila je Jašarević i dodala:

„Sjećamo se, Milokrade, i tvojih poruka onima koji su politički i vojno stvorili Republiku Srpsku. Nazivao si ih kukavicama i tražio da se predaju Hagu. Tvrdiš, Milokrade, da ne svojataš Republiku Srpsku , da je voliš i radiš u njenom i interesu Srbije. Nije tačno (pristojnosti radi ne mogu da kažem  l…š).“

Jašarević navodi da Dodik voli samo budžet i resurse Srpske koje pljačka sa ostalim članovima režima.

„Srbiju voliš jer otimaš ono što nam šalju da bi smo preživjeli. Ne znaš, crni Milokrade, ni koliko si ukupno bio na vlasti u Republici Srpskoj. Kažeš 18 godina i to zahvaljujući pobjedi na izborima. Šta ćemo sa onim godinama kad si na vlast došao na NATO tenkovima“, upitala je Jašarević.

Napominje da je Dodik svašta nešto ispričao, ali ni riječi o uvredama koje na račun Srba i Srbije iznosi hrvatski predsjednik.

„Gade li se i tebi Srbi i srpske žrtve? Hoćeš li mu pomoći da spriječi ulazak Srbije u Evropsku uniju? Jeste li o tome pričali na sijelu u Bakincima poslije proslave hrvatske vojne akcije u kojoj su stradale stotine Srba? Bekni Milokrade. Gukni junače“, kazala je Jašarević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube