Naslovna Najnovije Miličević saopštio koje poteze će povlačiti SDS

Miličević saopštio koje poteze će povlačiti SDS

0

Od sada pa dok sam ja na čelu Srpske demokratske stranke svaki naš potez će biti samo u interesu zaštite naroda i institucija Republike Srpske…

– Srpska demokratska stranka (SDS) će uvijek braniti interese Republike Srpske i nacionalne interese srpskog naroda, i ne samo u Narodnoj skupštini, i ne samo u Republici Srpskoj, već na svakom mjestu gdje to treba i može, istakao je dr Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.

„Tražićemo to od svakog ko zastupa Srpsku demokratsku stranku, bićemo jedinstveni sa svakim ko stane pored nas u toj odbrani, ali nikada nećemo biti dio neke manipulacije tzv. „široke koalicije“ kako bismo obezbijedili dvotrećinsku većinu pojedincu ili grupi za odbranu vlastitih ili partijskih interesa, a pod izgovorom srpskog jedinstva. To od nas neka niko ne očekuje.

Od sada pa dok sam ja na celu Srpske demokratske stranke svaki naš potez će biti samo u interesu zaštite naroda i institucija Republike Srpske, ali ne onog ko te institucije zloupotrebljava za vlastite interese i oko toga se ne možemo i nećemo dogovarati“, zaključio je Miličević.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: