Naslovna Izdvajamo Miloš Milošević: Gašenjem signala BN televizije gasi se mogućnost da kažete ono...

Miloš Milošević: Gašenjem signala BN televizije gasi se mogućnost da kažete ono što mislite i da to neko čuje!

0

Mladi opozicionar iz Republike Srpske, Miloš Milošević dao je komentar na aktuelna dešavanja na političkoj sceni, aferu kiseonik i pokušaj gušenja slobode medija. On se obratio javnosti videom na svom fejsbuk profilu navodeći sljedeće:

„Dobro veče, ovo nije pregled sedmice, nego pregled ćutanja. Ili kako smo došli do afere kiseonik!

E pa ćutali smo, kad smo morali pričati. A šta smo sve prećutali. Ćutali smo kad je jedan otac tražio istinu i pravdu za svoje dijete, ćutali smo kad je jedan čovjek rekao ko glasa za Govedaricu dobiće otkaz, ćutali na aferu pokretna bolnica, ćutali kad nije bilo stakala za infuzije, ćutali smo i poštovali mjere kriznog štaba u svoja četiri zida, dok je ministar Košarac pjevao na korona žurci.

Ćutali kad zavlače ruku u naše džepove, kad smanjuju borački dodatak, kad Litvanci iznose milione… I tako je sve nenormalno postalo normalno. Normalno je da direktor bolnice automehaničar sa kupljenom lažnom diplomom, a džaba vam prava diploma kad je bitnija partijska knjižica ona crvena.Sve po principu država to je bratija i partija. E pa nije i nikada neće biti! A sutra, kada vam oduzmu sve , kada dođu po vas , vaš vapaj niko neće čuti. Gašenjem signala BN televizije gasi se mogućnost da kažete ono što mislite i da to neko čuje!

I zato 2. oktobra nemate pravo da ćutite. Svi na protest, svi na trg!“, zaključio je Milošević pozivajući građane na ranije najavljeni protest opozicije u Banjaluci protiv gušenja slobode medija, prije svega BN televizije.