Naslovna Društvo MINA I MARKO SE OSAMILI U DVORIŠTU Osmakčić otvorio dušu zadrugarki (VIDEO)

MINA I MARKO SE OSAMILI U DVORIŠTU Osmakčić otvorio dušu zadrugarki (VIDEO)

0

Marko Osmakčić i Mina Vrbaški osamili su se u dvorištu, te su tom prilikom porazgovarali o njenoj promjeni kroz rijalitije i njeno učešće.

– Nije ti odlika lojalnosti i vjernosti to koliko si kada i sa kim bio. To je teško muškarcima nekada da svare. Znaš koliko ima devojaka koje nisu imale partnera mnogo, ali imaju tu pakost u duši –

– Ja sam sebe tražila i tražila, pet godina sam ovde. Ove što su došle prvi put, nemoj mi reći da su imale jednog momka – rekla je Mina.

– Znam ja o čemu pričam. Znam kakva si ti, ako ti se da čovek, ti si dva puta bolja – dodao je Marko.

– Da, to sam ja. Ja samo ne volim da me neko povredi. Svesna sam koliko mogu da pružim, svesna sam svoje lepote. Ja u svakom smislu mogu sebe da pokažem, a samo tražim da budem poštovana i nepovredjena. To sam što sam. Govorila mi je mama da se ne kajem za stvari koje sam radila, nego koje nisam – istakla je Vrbaški.

– Ti nakon ovog rijalitija odeš uzdignute glave. Tako treba! Držiš se toga, da ne bi između nešto došlo. Sa 21 godinom si prezrela.

– Mislim da su došli mojih pet minuta – rekla je Mina.

– Ti si meni jedini primer da koliko god da si problematičan, da možeš da okreneš sliku. Ti vidiš da ovde negde nema spasa! To je tako i tako je, a onda stvarno imaš ljudi koji greše, je**ga. Zaje**n je ovaj prostor. Ovde ako naletiš na neku pogrešnu osobu, pakao – rekao je Marko.

– Mene je kod Mateje vuklo to što on nije dao do sebe. Delovao mi je kao neosvojiva tvrđava. To njegovo odbijanje, me je omekšalo. On je meni rekao da sam jedna od tri osobe za koje je totalno promenio mišljenje – rekla je Mina.

– Kada izađete napolje ti i on, on je mlad i dalje, a i ti si. Pun je života, voli i žene. Ja znam da, on je isto željan svega – rekao je Marko.

– On je neko ko me stavlja u svaki plan sa njim – ubacila se Mina.

– Ako ga napolju, budeš imala taj lagani pristup, pustiš ga da ide sa drugarima, onda će on, koliko god imao on barikade i bubice u vezi tebe, a ti ga fasciniraš, onda on konta: „Je**o mamu, značim joj, a onda ovo“. Retko ko nađe takvu ženu, da je bratina i to. Odušak mu daš i onda te zavoli još više – pričao je Marko.

U video prilogu pogledajte detaljnije.