Naslovna Crna Hronika Misterija jezive porodične tragedije: Tri verzije zločina u kojem su nastradali majka...

Misterija jezive porodične tragedije: Tri verzije zločina u kojem su nastradali majka i sin, a otac teško ranjen

0

Tragedija koja je potresla selo kod Boljevca, u kojoj je nastradao Denis P. (25), kao i njegova majka Biljana, dok je otac Zlatko P. (55) u teškom stanju, obavijena je velom misterija.

Još uvijek nije poznato šta se zapravo dogodilo u domu ove porodice, kao ni ko je koga ubio, a na osnovu izjava rođaka, komšija ali i nadležnih institucija postoje tri verzije užasa iz sela Dobro Polje, a svaka od njih je jezivija od druge.

U selu Dobro polje u srijedu se dogodila velika tragedija i porodični zločin koji ne prestaje da intrigira javnost. I dok rođaci ove porodice, kao i poznanici, pričaju različita saznanja, u javnosti su se izdvojile tri verzije misterioznog zločina.

Teorija 1: Sin ubio majku, nasrnuo na oca, pa se raznio bombom?!

U momentu kada je odjeknula vijest da se stravičan zločin dogodio u mjestu nadomak Boljevca, prva verzija ubistva u Dobrom Polju je bila da je sin potegao pušku, a zatim je uzeo bombu i presudio sebi.

Navodno, prve tvrdnje su bile da je sin upucao svoju majku Biljanu, zatim je upucao i oca, a onda je raznio sebe bombom.

Otac je jedini preživjeli akter ovog zločina. On je prevezen u UKC Niš, gdje je nakon operacije priključen na respirator i on je životno ugrožen.

Prema riječima ljekara, povrede imaju karakteristike vatrenog ili eksplozivnog dejstva.

Teorija 2: Sin se raznio bombom, a otac od tuge upucao suprugu i sebe

Ubrzo nakon prvobitnih tvrdnji, pojavila se druga verzija događaja.

Navodno, kako pričaju komšije, Denis se raznio bombom. Njegov otac Zlatko je nakon toga uzeo karabin i upucao suprugu, a zatim i sebe, piše Blic.

– Navodno je najprije sin (25) nasred kuće sebe raznio bombom, a kada je otac to vidio uzeo je karabin i pucao i ubio suprugu a onda i sebi pucao u glavu – saznaje Blic nezvanično.

BRANKO JANAČKOVIĆ
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RINGIER

Otac je raznio pola lica, ali je preživio.

– Zlatko je uzeo pušku, rekao: “Šta će nam više životi kad nemamo sina, zatim je pucao u Bilju, pa u sebe – navode mještani sela.

Navodno sin nije imao dozvolu za oružje, a i karabin iz kojeg je ubijena njegova majka je, takođe, bez dozvole.

Teorija 3: Otac ubio ženu, pa pokušao da presudi sebi, sin sve to vidio i uzeo bombu

I dok se javnost pita šta se zapravo dogodilo, pojavila se još jedna verzija ovog uznemirujućeg zločina.

Sudeći prema povredama koje ima otac, vjeruje se da je on prvo pucao u suprugu, pa u sebe, a da se sin potom raznio bombom kada je to vidio.

Denis P, ubistvo
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE/SCREESNHOT

Ova verzija događaja se nametnula jer povrede koje ima Z. P. (52) ukazuju na to da je bomba eksplodirala nakon pucnjave.

Tačnije, on ima višestruke povrede koje ukazuju da je bio u blizini kada je bomba eksplodirala, jer je teško izvodljivo da prilikom pokušaja samoubistvo čovjek sebi nanese više teških povreda, s obzirom na to da bi ga već prva onesposobila.

Prema riječima komšija, u porodici su bile česte svađe, a porodica je nerijetko konzumirala i alkohol.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube