Naslovna Najnovije MITROVIĆ IZVRIJEĐAO GLEDAOCE TV PINKA: „Da niste glupi ko k***c, ne bih...

MITROVIĆ IZVRIJEĐAO GLEDAOCE TV PINKA: „Da niste glupi ko k***c, ne bih profitirao…“

0

Da istina ne dođe do svih građana Srbije pobrinuo se i lično Željko Mitrović, vlasnik Pinka.

Protesti i blokade održani u subotu okupili su veliki broj građana Srbije, koji su izašli na ulice da mirnim putem izraze nezadovoljstvo zbog izmjena zakona o referendumu i zakona o eksproprijaciji. Međutim, koliki je broj njihovih sugrađana nezadovoljan, gledaoci Pink televizije nisu imali prilike da vide. Da istina ne dođe do svih građana Srbije pobrinuo se i lično Željko Mitrović, vlasnik televizijskog glasila Vučićevih naprednjaka.

Naime, Mitrović je na svom Twitteru pokušao prikazati da na protestu nije bilo više od nekoliko stotina ljudi, što su snimci i fotografije demantirali.

Mitrović je nakon pomenute objave ušao u verbalni okršaj sa nekolicinom korisnika Twittera, a u jednom trenutku je napisao i šta zapravo misli o ljudima koji gledaju njegovu televiziju.

Jedan od tviteraša napisao je vlasniku Pink televizije „da je običan ratni profiter i podguzna muha svake vlasti“:

„Dok su hiljade ljudi ginule ti si uz pomoć JUL-a pokrao prvi milion. Parama ne možeš kupiti dostojanstvo. I pored svog tog bogatstva ti si samo obična podguzna muva svake vlasti“, poručio je korisnik Twittera Mitroviću, na šta je on odgovorio:

„Naravno da sam profiter koji profit gradi na vašoj retardiranosti, da niste glupi ko ku*** ja nikad ne bih beležio rekordne profite!“

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: